tirsdag 17. november 2009

En liten oppdatering


Tenkte bare jeg vill fortelle litt kort om hva jeg gjorde i helgen... Jeg og Magnus reiste med to andre gutter fra Munil til en by litt lenger sør, som heter Porto Alegre. Der skulle det nemlig være Hillsong konsert, og det kunne vi ikke gå glipp av. Det tok 7 timer å kjøre, men jeg tror det ente meg at vi brukte nærmere 12. Vi skulle overnatte hos en venn av de vi reiste med, og jeg kjente jeg var litt skeptisk og bekymret for dette. Vi har jo nettopp blitt kjent med disse folkene, og vet ikke helt va vi skulle forvente. I tillegg visste vi at de aldri hadde møtt dem vi skulle overnatte hos. Han hadde kune snakt med henne på internett. Så når vi kjørte opp langs gaten midt på natten og skulle prøve å finne huset, visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente og var veldig bekymret. Men jeg tror jeg fikk det bønnesvaret jeg ventet på. Da vi endelig fant huset, og klokken var nærmere 2 på natten ble vi møtt av hele familien. De hadde lagt klar mat til oss og redd opp senger til oss. Selv om de skulle på jobb dagen etter, ventet de til vi hadde spist og fått snakket med oss. Jeg fikk til og med sengen hennes mens hun sov på gulvet. Her snakker vi virkelig gjestfrihet! Det var en utrolig opplevelse. Det viste seg at faren var prest i den lutherske menigheten i byen, og han visste oss ivrig rundt i nærmiljøet. Vi sov også det neste natt og da stelte de i stand grillfest, og virkelig god mat! Det er noe jeg aldri kommer til å glemme. Jeg tror vi har mye å lære om gjestfrihet i Norge!


Her er faren i huset med hunden deres spike.

Hillsong konsert! Det var utrolig gøy!!

På vei hjem kjørte vi innom en by som heter Gramado. Og plutselig følte jeg at jeg var i Tyskland. Det var helt utrolig rart. Her hadde de også pyntet til jul, så jeg kjente hjemlengselen veldig sterkt. Men de hadde utrolig god sjokolade!


Pakke fra Norge

Jeg er utrolig heldig som har en så fantastisk kjæreste. Da jeg kom hjem i dag lå det en stor eske på sengen min. Jeg sjønte ingenting, men da jeg leste på den fant jeg ut at Thomas hadde sendt pakke helt fra Norge. Så utrolig kjekt!
Må legge til at jeg også har fått en utrolig kjekk pakke av min kjære mor tidligere. Det er utrolig kjekt å vite at jeg har folk der hjemme som tenker på meg. Jeg setter utrolig stor pris på det! Det er rart at jeg må bort for å forstå hvor takknemlig jeg er for å ha familie og kjæreste som setter pris på meg.


3 kommentarer:

 1. Å, så kjekt med pakker!
  Du, nå når eg leste om lange bilturer te ukjente folk i et ukjent land, då kjente eg at eg GLEDE meg te å reisa! :D Du e heldig Hilde!
  Håpe du nyte tiå i utlandet å lære og oppleve masse kjekt! Glede meg te å hørra marr når eg treffe deg igjen =)
  Klem fra Margunn

  SvarSlett
 2. heldiggris=)=)
  d e såå spennande å lesa på bloggen din Hilde;) Du må kosa deg masse videre! Gla i deg! Klem Johanna

  SvarSlett
 3. Endelig kan eg og kommentera! :D wohoo. Hørtes ut som ein gøy tur! MP-tskjorta..yey!

  G-bless!

  SvarSlett