onsdag 3. mars 2010

Litt av min hverdag

En liten oppdatering fra de siste dagene syntes jeg var på sin plass. Sommerferien er helt slutt og skole, jobb og universitet er for fult igang igjen. Det vil for min del også si at jeg har mye på timeplanen for tiden. Sist uke ble mye av tiden brukt på møter og planlegging av året som kommer. Det har fascinert meg hvor viktig det er for menigheten her at alt kan forbedres hele tiden. Her er alle innstilte på å gjøre det som skal til for at ting skal bli litt bedre. Og det synes jeg er virkelig positivt. De tar alles tanker med i betraktning, lar alle få si sine meninger og tanker.  


Jeg har begynt å være med i et lovsangsteam her i menigheten og det synes jeg er utrolig givende og kjekt! Endelig kan jeg få gjøre det jeg liker aller best. Denne søndagen fikk jeg også være med å synge på gudstjenesten selv om jeg bare hadde vært på en øvelse. Det var litt utfordrende til tider med noen nye sanger og annet språk, men likevel utrolig gøy!

Varming - Førsteklasseklo

Denne uken er det mange som har begynt på universitetet. Noen fortsetter på det de har begynt på, mens andre starter for første gang. Vi i norge kaller dete førsteklassiner her kalles det Caloura. Jeg har mikset dette ordet fordi calor på portugisisk betyr varm så har jeg trodd at de kaller førsteklassinger for varminger.. slik er det, enda noen morsomheter når språket ikke sitter enda..
Men det som skjer når nye studenter får vite at de kommer inn er ganske så morsomt og noe av det kan minne litt om russefeiring i norge. Med en gang de får vite noe blir de kastet egg og mel på av venner og kjente, og guttene må klippe av alt håret.. ganske så festlig for oss som står rundt i hvert fall, kanskje ikke like kjekt for hun som hadde blitt "varming".

Vi fikk også være med den første dagen på universitetet og hjelpe en annen kristen studentorganisasjon ABU å dele ut brosjyrer. Det var skikkelig kjekt og jeg kjente litt av følelsen av å være student.


I Favelaen har arbeidet også startet igjen. Her har de i sommer drevet å bygget om og det har blitt ganske så fint. Denne uken skal vi være med å rydde og gjøre de siste finpussene på oppussingen. I dag fikk jeg bruke mine evner med skrujernet, det ble ganske så interresant.

Så nå er arbeidet for fult igang igjen, og jeg kjenner det skal bli en traven, utrolig kjekk og innholdsrik siste måned. Så nå er innspurten igang før jeg vender nesen hjem mot randaberg og norge igjen.

2 kommentarer:

  1. Fuska,og handyman. Ser du kose deg.
    Hilsen Far

    SvarSlett
  2. Hei Hilde=) Fantastisk kjekt å se bilder fra ka du drive dagane me.. Like spesiellt d bilde der du skrur opp hyller i favelaen:-) Nå har me bevis på at du kan d og:-) hehe. Kos deg videre, gla i deg..

    SvarSlett