tirsdag 20. oktober 2009

Rare matvaner

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget, og fikk beskjed hjemmenifra at det var på tide å gi lyd fra meg hehe;) Har ikke gjort så mye de siste dagene, og har derfor ikke så mye å fortelle... Vi prøver så godt vi kan å lære portugisisk, men det er ikke like lett. Det er veldig nødvendig i og med at alt foregår på portugisisk, og ikke så veldig mange snakker engelsk. Det kan bli litt slitsomt til tider. Før vi dro til Brasil ble vi fortalt at vi kom til å føle oss som barn igjen. Jeg sjønte aldri det skikkelig, men nå forstår jeg veldig godt hva de mente. Det er nesten som jeg hører lærerne i bakhode "I told you so..." For det er akkurat slik jeg føler meg, som en liten dum unge som ikke sjønner noen ting. Men etterhvert regner jeg med at det blir bedre.

Tenkte jeg skulle fortelle litt om maten her borte. Har sagt tidligere at den er utrolig god, og det står jeg enda ved. Veldig mye god mat her! Men noen ting er litt nytt og uvant.. som søt pizza foreksempel... Igår hadde jeg følgende til kveldsmat: Varm pizza med banan, ost, kanel og Eggedosis. Ja du leste rett, jeg hadde eggedosis på pizzaen. Å utrolig nok var det faktisk ganske godt men veldig rart.
Frokosten her er fantastisk. Hver dag står det opp
hakket eksotisk frukt på bordet, og jeg spiser først en grov skive med ananas syltetøy (utrolig godt), drikker en kopp kaffi (med melk vel og merke, for her drikkes ikke kaffien svart, helst melk og masse sukker) og til slutt spiser jeg litt mango papaya, banan og ananas.

Her er noen bilder av mine smaks opplevelser:

Dette er pizza med mye sjokolade og jordbær...
Det var faktisk veldig godt, men utrolig søtt!


Nei det er ikke pinnekjøtt, men det smakte som det.
Dette er en vanlig grillrestaurant som vi var på i Curitiba, og her kunne vi spise så mye vi ville. Her snakker vi skikkelige koteletter!

Dette er noe som kalles "Cheesebread! Det var utrolig godt!

3 kommentarer:

 1. haha.. Bra innlegg Hilde. Likte spesielt første delen;) Btw, jeg er gira på den pizzaen når dere kommer hjem!!
  Eirik! ^^

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har fått prøvesmakt på litt av kvert allerede:-) Ser for meg at den pizzaen må prøvast når du komme heim:-) kos deg Hilde

  SvarSlett
 3. Det heter SKJØNNER; ikke sjønner. Ærlig talt, hvor gammel er du?

  SvarSlett