søndag 6. desember 2009

MUNIL Avslutning


Da var sommeren her, og som også vi gjør i juni, er det tid for alle avslutningene før sommeren. Eller sagt på en annen måte; Da var julen her, og som alle førjulstider er det tid for alle juleavslutningene. Men som nordmenn forbinder vi nok det mest med julekaker, gløgg, julesanger, julegrøt og ikke minst mandel i grøten. Men juleavslutning på stranden funker det også;) Hadde en fantastisk dag med churrasco (Brasiliansk grilling), Pakkelek, bading og bål på stranda. Utrolig koselig og kjekke folk. Været var ikke på topp, men en nordmenn kan ikke klage på litt overskyet vær. Sjøen var varm så vi fikk oss et bad. Og hvem kan klage når vi kan sitte i t-skjorte rundt bålet til langt ut på kvelden?
Her er noen bilder som kanskje forteller mer....


To venninner som nettopp har vært å badet

Alle kan bidra. Men jeg tok meg heller av salaten i stede for å prøve meg på grilling av alt kjøttet...

Nam nam

Brasilians pakkelek - veldig morsomt

Aktiviteter på stranda, legg merke til det utrolig stilige sjørøverskipet i bakgrunnen

Gruppebilde

3 kommentarer:

  1. koser oss og leser bloggen din Hilde. Gleder oss t pizza 260410:).Nyt varmen og lykke t med språknøtta. klem fra tante og onkel på Tasta

    SvarSlett
  2. Så bra at dere fikk til å kommentere!kjekt å høre at dere følger med;)

    SvarSlett
  3. spennande å lesa Hilde=)=) lige at d e lettare å kommentera nå;) Kos deg masse;) itte jul går tiå ennå fortare å før du vett ordet av d så e du heima igjen så nyyyyd tiå=)=) klemm fra Johanna;)

    SvarSlett